bureau Loefzij…

Denkt na over de wereld van morgen: Hoe we leven en wonen, hoe onze steden en dorpen er uit zullen zien en hoe we omgaan met onze planeet én met elkaar.

Een uitdaging is hoe we de participatiesamenleving circulair, toekomstgericht en duurzamer kunnen maken door elkaar een spiegel voor te houden en bewuster te worden van de nodige veranderingen.

Geeft adviezen op basis van een grondige kennis uit de praktijk en opereert in projecten vanuit een eigen visie op wonen, leven en bouwen.

Mensen laten nadenken, ideeën geven en in beweging krijgen vanuit inhoudelijke kennis door ze door een andere bril te laten kijken en ze een nieuwe koers kunnen kiezen.

Weet mensen te raken en te betrekken; of het nu gaat om bewoners of bestuurders.

Werelden aan elkaar verbinden, zodat ze gaan communiceren en inleven in anderen. Mensen prikkelen om ze bewust te maken van veranderingen en het overdragen van hun belangen.

Houdt van duidelijke taal en verhelderende beelden.

Het maken van duidelijke, begrijpbare adviezen die kunnen worden uitgevoerd. Stevig aan het roer staan om opdrachtgever en klant helder te laten communiceren.

Vindt dat samenwerken met partners leidt tot betere adviezen en producten.

Het samenstellen van een team waarbij alle benodigde kennis aanwezig is om de kwaliteit te verhogen. Partijen als samenwerkingspartners zien in plaats van concurrenten om expertise en kennis bij elkaar te brengen en hun horizon verbreden.

Heeft een 'giraffeview' en blijft dus met beide benen op de grond.

Breder kijken dan alleen je eigen belangen, maar wel overzicht hebben in verschillende wensen en eisen. Je verantwoordelijkheid dragen, voor nu én voor de toekomst.

Over Edwin Prins

Na de studies Sociale Geografie en de Master City Development (MCD) -en ruim tien jaar ervaring in gebiedsontwikkeling en wonen-  heb ik  in 2014 bureau Loefzij opgericht. De term loefzij staat voor mij voor de kant waar het waait, daar waar het bruist en leeft. Ook in de stedelijke ontwikkeling en in het beleidsveld ‘wonen’ is het nooit saai en zijn er voortdurend nieuwe ontwikkelingen waar de overheid, corporaties en marktpartijen op in moet spelen. Alleen lukt dat niet, samenwerking is noodzaak én leuk. Door steeds stapjes vooruit te zetten, mensen mee te krijgen en belangen bij elkaar te brengen lever ik graag meerwaarde in complexe advies trajecten.

BEZOEKADRES

Visstraat 2
4691 ED, Tholen

CONTACT

06-10142861
info@bureauloefzij.nl

MEER INFORMATIE?

Bekijk mijn LinkedIn profiel